Lovende recensies

Apr 29, 2014

 

Een paar keer in de zaal zitten als de film draait, leerde ons als maker dat in ieder geval de doelgroep (kinderen van 3 tot 7 jaar) enorm genieten van de film die we voor ze gemaakt hebben. 

Ze zitten veelal op het puntje van hun stoel, een vergeten chipje in de hand, wiebelend met hun benen bij de liedjes. Af en toe word er zelfs al meegezongen! Hier en daar vloeit er een traan bij het stuk waar Pom het even heel moeilijk heeft, maar gelukkig komt alles goed en horen we kinderen dansend op hun stoel vragen of de film nog een keer mag. 

Toch blijft het dan spannend hoe de volwassenen zullen reageren. De strenge recensenten die met de bril op hun neus de film wellicht gewoon even op een dvdtje doorscrollen en een verhaaltje erover moeten schrijven. Maar kennelijk kunnen ook de schrijvers van de reviews het plezier, de nostalgie, en het tot leven gewekte werk van Fiep Westendorp waarderen. Wat veel mooie verhalen over de film opleverde in de media.

Nu nog die knallende bezoekersaantallen. Het begint mooi weer te worden dus we hopen de concurrentie met het zonnetje aan te kunnen. Ga vooral kijken, we beloven dat je dat uurtje zon echt niet mist als je deze film ziet. 

Kleurrijk, veel plezier en avontuur, mooie liedjes en gewoon de allerliefste katten van Nederland. 

Gaat dat zien mensen!

 

Lees bijv ook even deze recensie:

http://www.filmkrant.nl/_titelindex_P/10627

 

 

Samenvatting van de kranten: